EDUCAȚIE ȘI EXPERIENȚĂ

 

Dr. Stefan Marinescu

MEDIC PRIMAR MEDICINA INTERNA

COMPETENTA ECOGRAFIE 

GENERALA si VASCULARA

Dr. Lavinia Antonie

MEDIC SPECIALIST ENDOCRINOLOGIE

COMPETENTA ECOGRAFIE 

ENDOCRINOLOGICA si OSTEODENSITOMETRIE


MEDICINA INTERNA-Asigura asistenta medicala pacientilor care se adreseaza direct sau sunt trimisi de alti medici specialisti in cadrul controalelor inter-disciplinare. Precizarea de diagnostic se realizeaza prin examen clinic amanuntit sustinut de investigatii de laborator complexe si investigatii paraclinice: ECOGRAFIA , EKG, spirometrie, indice glezna-brat etc. Aceasta este urmata de stabilirea  tratamentului si a programului de controale aferente pana la vindecarea sau stabilizarea unei bloi cronice sau acute.

Afectiunile de la nivelul organelor interne cum ar fi hipertensiune arteriala,boala ischemica cardiaca,tromboza,arterioaptii, infectie urinara, bronsita cronica, pneumonie, gastrita sau alte boli mai grave (cancer, leucemii) trebuie tratate intr-un mod corespunzator, INTEGRAT, pentru a nu influenta in mod negativ starea de sanatate a pacientului.

ECDOCRINOLOGIA-Consultatii de specialitate, cu recomandarea investigatiilor necesare, dispensarizarea bolilor cronice cu recomandarea si supravegherea tratamentului necesar, recomandare de dozari hormonale legate de functia tiroidiana (FT3, T3, FT4, T4, TSH), de functia gonadelor (LH, FSH, Testosteron, Estradiol, Prolactina, Progesteron), de functia glandelor suprarenale (Cortizol, ACTH, Aldosteron, DHEAS etc.); markeri tumorali (CEA, calcitonina, cromogranina A etc.); 

De asemenena, medicii endocrinologi, folosesc ECOGRAFIA in diagnosticul si supravegherea bolilor.