NOUTĂȚI


 

EXCIPLEX

Astăzi vorbim despre Exciplex, cel mai modern și inovativ aparat de fototerapie pentru tratarea bolilor de piele autoimune.
Este o procedură non-invazivă. Prezintă eficiență ridicată și siguranță în utilizare. Oferă rezultate vizibile în tratarea multor boli de piele precum eczema, psoriazis și vitiligo.
Cost 1 ședință -> 110 RON Cost pachet 10 ședințe + 1 gratuită -> 1000 RON Pentru a programa o consultație la medicul dermatolog sunați la numărul de telefon 021 555 77 26 București, sector 1, str. Sold Ghe. Buciumat 

nr. 27 - MICROCLINICA AVIATIEI


DETERMINARE INDICE GLEZNA-BRAT( mai performant ca OSCILOMETRIA) pentru a determina sanatatea ARTERELOR !    Inclusiv DECONTATARE CAS !

Indicata pentru FUMATORI, DIABETICI, DISLIPIDEMICI (colesterol crescut), mai ales daca prezinta durere in gamba la mers !


DATORITA LIPSEI EUTHYROXULUI VA INFORMAM  DESPRE EXISTENTA UNUI INLOCUITOR !

Informare Euthyrox

Având în vedere dificultatea procurarii de Euthyrox comprimate din ultima perioadă, exista varianta Accu-Thyrox soluție care înlocuiește cu succesul tratamentul cu Euthyrox comprimate. Se vor păstra aceleași doze recomandate de catre medicul endocrinolog. Aveti IN DREAPTA  un tabel pentru calcularea dozei dumneavoastra.

Sănătate că-i mai bună decât toate!

Dr. Lavinia Antonie

Medic specialist endocrinologie

Epidemia de coronavirus !

COMUNICAT DSU

Noutati de pe Digi24